Taartje van peer, sjalotten en Antwerps Pikantje

Heerlijk gerecht met Belgische kaas 

Lees zeker onze tips over foodcost en bereiding


Ingrediënten

Taartje

  • Bladerdeeg (19407)Belgisch merk
  • Peren (29837)
  • Sjalotten (29812)Belgisch merk
  • Antwerps Pikantje (115789)Belgisch merk


Crème

  • Gerookte ui (29817)
  • Antwerps Pikantje (115789)Belgisch merk
  • Vijgen (121895)


Salade

  • Radijzen (29691)
  • Blauwe bessen (127361)Belgisch merk
  • Peren (29837)
  • Vijgen (121895)


Dressing

  • Olijfolie (125753)
  • Ahornsiroop (122876)Belgisch merk
  • Wittewijnazijn (119017)


> Bekijk alle producten hieronder

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Bereiding

1. Maak het taartje

  • Snij de peren en de sjalotten in gelijke partjes.
  • Neem een bakpapier, doe hierop een scheutje olijfolie en zoete balsamicoazijn, leg de partjes peer en sjalot er afwisselend en dakpangewijs op.
  • Leg er een stukje Antwerps Pikantje op en kruid met peper.
  • Bedek met bladerdeeg en duw de randjes naar binnen. Bak ± 20 minuten af op 180° C en draai om.


2. Werk het taartje af met crème van gerookte ui, driehoekjes van de kaas en vijgen.

3. Leg op het bord en serveer met de salade en dressing


Ontdek ook: