Frisse oriëntaalse tonijn en zalm 

 12 personen      Voorgerecht   

Ingrediënten voor 12 personen:

  • 2 porties tonijn vers (123578 in 3 verdeeld)
  • 2 porties zalm (110604 in 3 verdeeld)
  • 4 dl Teriyakisaus (116189)
  • 300 g puntpaprika, ontpit in reepjes (119523)
  • 300 g mini shitaké (119752)
  • 5 cl bakken & braden (21724)
  • 300 g komkommer in schijfjes (103974)
  • 300 g rode bietblokjes (118557)
  • 2 dl vinaigrette sesam soja (30132)
  • 20 g zwarte sesam (112556)
  • 12 grissini sesam (121286)

Bereidingswijze

  • Marineer de tonijn en ontdooide zalm in de Terrayakisaus. Grill of bak in de hete pan.
  • Stoof de shitaké en de puntpaprika. Laat afkoelen, meng met de komkommer en rode biet en overgiet met de vinaigrette.
  • Schik de groenten met de tonijn.
  • Werk af met de grissini en de zwarte sesam.