Hachis Parmentier

 10 personen      Hoofdgerecht      Vegetarisch

In samenwerking met 

gebakken-noedels-groenten-Bens

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 200 g Wortel in brunoise 103937
  • 200 g Bleekselder in brunoise 106264
  • 5 g Knorr Primerba Tijm 35209
  • 800 g The Vegetarian Butcher NoMince 121977
  • 300 g Gekookte groene linzen 124522
  • 800 g Knorr Professional Napoletana 74350
  • 15 ml Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten 125952
  • 1,5 l Water
  • 500 ml Room 25024
  • 75 g Boter 21724
  • 150 g Knorr Gourmet Aardappelpuree 17436
  • Peper en zout
  • Nootmuskaat 36541
  • Paneermeel 64973


Allergenen: Melk, eieren, granen, sojabonen, selderij, mosterd, noten en aardnoten
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Verhit wat vetstof en bak er de wortel en bleekselder in aan.
  • Voeg de Primerba Tijm en The Vegetarian Butcher NoMince toe en bak deze even mee.
  • Voeg de groene linzen, Knorr Professional Napoletana en de Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.
  • Koel snel terug.
  • Breng het water, de room en de boter aan de kook en voeg al roerend de Knorr Gourmet Aardappelpuree toe.
  • Breng alles op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • Plaats het bekomen NoMince mengsel in een ovenschaal, met daarboven een laag puree.
  • Bestrooi met paneermail en plaats deze in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze licht goudgeel zijn.