10 personen Hoofdgerecht
De voordelen van verse puree
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Topkwaliteit 100% smaakbehoud Gebruiksvriendelijk |
De lekkerste puree | Geschikt voor 'à la minute' bereidingen |
+- 15 à 20 min |
Ontdek alle voordelen van verse puree
Ingrediënten voor 10 personen:
10 porties kabeljauwhaasje
200 verse, ongepelde grijze garnalen
200 g tomaten
200 g champignons
400 g spinazie
2 x 50 g boter
Voor de saus
6 dl visfumet
2 dl witte wijn
2 dl room
100 g koude boter
Verse peterselie
Voor de puree
1 L water
220 g poeder puree
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
Af en toe omroeren geldt hier in alle gevallen
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Presentatie:
Schik quenelles puree met daarbij de kabeljauw op spinazie en champignons.
Werk af met de tomaatjes en garnalen
Serveer er de saus apart bij
De voordelen van diepvriespuree
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Constante kwaliteit 100% smaakbehoud Makkelijk op te warmen Portionering |
Lekker Let wel op dat de puree niet te droog is |
Meer als back-up |
15 à 20 min |
Ontdek alle voordelen van diepvriespuree
Ingrediënten voor 10 personen:
Voor de saus:
Voor de puree:
Bereidingswijze
Stap 1:
Let op! Vergeet af en toe zeker niet om te roeren.
Stap 2:
Stap 3:
Let op! Verwijder overtollig vocht
Presentatie
Schik 'quenelles' puree met daarbij de kabeljauw met garnituur.
Serveer er de rest van de vissaus bij.
De voordelen van droge puree
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Constante kwaliteit Kostprijs per portie Snel klaar Ook als bindmiddel |
Goed testen op voorhand | Snelste klaar Meer als back-up geschikt |
+- 5 min |
Ontdek alle voordelen van droge puree
INGREDIENTEN:
10 porties kabeljauwfilet voorgegaard vacuum
200 g grijze garnalen
200 g tomatenblokjes uit blik uitgelekt
200 g champignons uit blik uitgelekt
400 g spinazie uit blik uitgelekt
Voor de saus
18 g visfumetpoeder
8 dl water
1 dl culinaire room
Gevriesdroogde peterselie en dragon
Voor de puree
1 L water
220 g poeder puree
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Presentatie
Schik quenelles puree met daarbij de kabeljauw met garnituur. Serveer er de rest van de vissaus bij.
recept droge puree recept verse puree recept diepvries puree