10 personen Hoofdgerecht
De voordelen van verse puree
Topkwaliteit 100% smaakbehoud Gebruiksvriendelijk |
De lekkerste puree | Geschikt voor 'à la minute' bereidingen |
+- 15 à 20 min |
Ontdek alle voordelen van verse puree
Ingrediënten voor 10 personen:
10 porties kabeljauwhaasje
200 verse, ongepelde grijze garnalen
200 g tomaten
200 g champignons
400 g spinazie
2 x 50 g boter
Voor de saus
6 dl visfumet
2 dl witte wijn
2 dl room
100 g koude boter
Verse peterselie
Voor de puree
1 L water
220 g poeder puree
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
Af en toe omroeren geldt hier in alle gevallen
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Presentatie:
Schik quenelles puree met daarbij de kabeljauw op spinazie en champignons.
Werk af met de tomaatjes en garnalen
Serveer er de saus apart bij
De voordelen van diepvriespuree
Constante kwaliteit 100% smaakbehoud Makkelijk op te warmen Portionering |
Lekker Let wel op dat de puree niet te droog is |
Meer als back-up |
15 à 20 min |
Ontdek alle voordelen van diepvriespuree
Ingrediënten voor 10 personen:
Voor de saus:
Voor de puree:
Bereidingswijze
Stap 1:
Let op! Vergeet af en toe zeker niet om te roeren.
Stap 2:
Stap 3:
Let op! Verwijder overtollig vocht
Presentatie
Schik 'quenelles' puree met daarbij de kabeljauw met garnituur.
Serveer er de rest van de vissaus bij.
De voordelen van droge puree
Constante kwaliteit Kostprijs per portie Snel klaar Ook als bindmiddel |
Goed testen op voorhand | Snelste klaar Meer als back-up geschikt |
+- 5 min |
Ontdek alle voordelen van droge puree
INGREDIENTEN:
10 porties kabeljauwfilet voorgegaard vacuum
200 g grijze garnalen
200 g tomatenblokjes uit blik uitgelekt
200 g champignons uit blik uitgelekt
400 g spinazie uit blik uitgelekt
Voor de saus
18 g visfumetpoeder
8 dl water
1 dl culinaire room
Gevriesdroogde peterselie en dragon
Voor de puree
1 L water
220 g poeder puree
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Presentatie
Schik quenelles puree met daarbij de kabeljauw met garnituur. Serveer er de rest van de vissaus bij.
recept droge puree recept verse puree recept diepvries puree