Knisperende tiramisu bliss

 10 pers.      Dessert

In samenwerking met  In samenwerking met Patisserie du Chef

Knisperende-tiramisu-bliss-PatisserieduChef

Ingrediënten voor 10 personen:

700 gram Tiramisu gebak (48496)
200 gram eiwit (40556)
200 gram kristalsuiker (53458)
200 gram poedersuiker (122968)
Cacaopoeder (130383)

Allergenen: Granen, eieren en sojabonen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

Stap 1 – Pailletjes van meringue

  1. Klop het eiwit met de suiker op tot een stevig schuim.
  2. Spatel de poedersuiker er voorzichtig door.
  3. Strijk de meringue met een cirkelsjabloon (diameter 2-3 cm) uit op de bakmat.
  4. Spuit ook enkele dopjes op de bakmat met een gladde spuitmond.
  5. Bak 90 min. af op 100°C.
  6. Laat afkoelen.

Stap 2 – Afwerking

  1. Leg de pailletjes dakpansgewijs op de bavarois.
  2. Bestrooi lichtjes met cacaopoeder.