nl
nl
fr
Inloggen/Registreren
Jobs
Over ons
Nieuws
Contact
>Terug naar het overzicht
Luikse Veggie Balls met The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs
Hoofdgerecht - Voor 10 personen
Ingrediënten
375 ml bruin bier
1 L water
80 g Knorr Bruine Saus Pasta
100 ml azijn
200 g Luikse siroop
30 ml Phase with Natural Butter Flavour
250 g gemengde uien
1 kg The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs
10 st kleine sjalotten
250 ml rode wijn
10 st pijpajuin
Bereidingswijze
Breng het bruin bier en het water aan de kook.
Voeg al roerend de
Knorr Bruine Saus
, de azijn en de Luikse siroop toe.
Verhit de Phase en bak er de uien goudbruin in aan.
Blus het geheel met de bekomen saus.
Voeg de
The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs
toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
Verhit wat Phase en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
Stoof de pijpajuin in wat Phase.
Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.