Luikse Veggie Balls met The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs

Hoofdgerecht - Voor 10 personen

Ingrediënten

  • 375 ml          bruin bier
  • 1 L               water
  • 80 g             Knorr Bruine Saus Pasta
  • 100 ml          azijn
  • 200 g           Luikse siroop
  • 30 ml            Phase with Natural Butter Flavour
  • 250 g           gemengde uien
  • 1 kg             The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs
  • 10 st             kleine sjalotten
  • 250 ml          rode wijn
  • 10 st             pijpajuin

 

Bereidingswijze

  • Breng het bruin bier en het water aan de kook.
  • Voeg al roerend de Knorr Bruine Saus, de azijn en de Luikse siroop toe.
  • Verhit de Phase en bak er de uien goudbruin in aan.
  • Blus het geheel met de bekomen saus.
  • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
  • Verhit wat Phase en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
  • Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
  • Stoof de pijpajuin in wat Phase.
  • Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.