Mascar-panna cotta met fruitige couilis

 10 porties      Dessert

in samenwerking met

Mascar-panna cotta fruitige coulis

Ingrediënten voor 10 porties:

  • 5 gelatineblaadjes (53880)
  • 1 l Debic Room Plus Mascarpone (124673)
  • 200 ml melk (23537)
  • 200 g suiker (53602)
  • 1 vanillestokje (124729)


Fruitgarnituur

  • 100 ml mango-passievruchtencoulis (56316)
  • 50 g mango brunoise (29673)
  • 10 physalisbessen (123488)
  • 2 passievruchten (106152)
  • 10 g limoen, de zestes (123382)
  • 100 ml aardbeiencoulis (56314)
  • 10 aardbeien (29479)
  • 100 ml frambozencoulis (56317)
  • 10 frambozen (99662)
  • 10 braambessen (29485)
  • 20 bosbessen (105533)


Allergenen: Melk, 
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • Verwarm de Debic Room Plus Mascarpone met de melk, de suiker en de uitgeschrapen vanillestok tot tegen het kookpunt.
  • Knijp de gelatineblaadjes goed uit en laat ze smelten in het roommengsel.
  • Passeer door een puntzeef en verdeel over de glazen.
  • Laat opstijven in de koeling.


Opbouw

  • Verdeel de verschillende vruchtencoulis over de opgesteven mascar-panna cotta.


Afwerking

  • Dresseer er het bijpassende vers fruit op en serveer.