NoChicken Chunk Ragout 

 10 personen      Hoofdgerecht       Vegetarisch & vegan

In samenwerking met In samenwerking met The Vegetarian Butcher


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 700 ml water
  • 300 g The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks (121979)
  • 250 ml Flora Professional Plant 31% (121783)
  • 10 g Knorr Bospaddestoelenbouillon Poeder (35224)
  • 10 g Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers (35659)
  • 5 g Knorr Primerba Champignon (74231)
  • 5 ml Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten (104552)
  • 70 g Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux (31091)
  • 50 ml vetstof (21275)
  • 150 g Parijse champignons (08613)
  • 5 ml citroensap (42138)
  • 15 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami (120760)

Allergenen: Zwaveldioxide en sulfieten (champignons), Sojabonen (NoChicken Chunks), granen (blanke roux)
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Steam The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
  • Meng het water, de Flora Professional Plant, de Knorr Bospaddestoelen Bouillon, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Primerba Champignon en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
  • Breng aan de kook.
  • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
  • Verhit ondertussen de vetstof en bak er de Parijse champignons in aan.
  • Voeg deze toe aan de bekomen saus.
  • Voeg de voorgestoomde kipstukjes toe en werk af met het citroensap en de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.

 

Ontdek het volledige aanbod van The Vegetarian Butcher

Ontdek ook: