Spaghetti bololinzen

 10 personen      Hoofdgerecht

In samenwerking met  Bonduelle Foodservice


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 1L linzen à la paysanne Bonduelle (07439)
  • 5 eetlepels olijfolie (66165)
  • 1L ratatouillegroenten Bonduelle (123890)
  • 800g spaghetti (106980)
  • 200g rode uien (123529)
  • 140g tomatenpuree (109632)
  • 4 lookteentjes (119793)
  • geraspte kaas (114488)

 

Allergenen: granen, selderij, melk
Bereidingswijze: lees verder hieronder


Bereidingswijze

  1. Hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie en fruit de knoflook 3 minuten.
  2. Voeg de rode uien toe en bak 8 minuten.
  3. Voeg ratatouille en tomatenpuree toe.
  4. Voeg de linzen toe en laat 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  6. Giet de spaghetti af en meng het door de linzen-bolognaisesaus.
  7. Serveer met de kaas.


Nog meer recepten met peulvruchten:

Ontdek: 

Ook interessant voor jou