Spelt koraallinzensoep met pompoen

 10 personen      Soep

In samenwerking met  Bonduelle Foodservice


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 500 g spelt en koraallinzen mix Bonduelle (124523)
  • 800 g Pompoenpuree Bonduelle (126312)
  • 400 g bouillon (110382)
  • 300 g yoghurt (54249)
  • 10 g gerookte pittige paprika flakes (113770)
  • Ghoa cress (119771)
  • Naar smaak: zout en peper


Allergenen: granen, selderij, melk
Bereidingswijze: lees verder hieronder


Bereidingswijze

  • Laat de vriesverse producten een dag van tevoren in de koeling ontdooien
  • Verwarm de pompoenpuree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Meng de bouillon met de pompoenpuree, yoghurt en de gerookte paprika. Verwarm tot gewenste serveertemperatuur is bereikt.
  • Verwarm de spelt- en korraallinzenmix op in een pan met een beetje olie. Voeg eventueel wat zout en peper naar smaak toe.
  • Serveer de soep in een diep bord en dresseer de spelt korraallinzenmix in het midden.
  • Garneer met de ghoa cress.

Nog meer recepten met peulvruchten:

Ontdek: 

Ook interessant voor jou