Pompoensoep

 10 personen      Voorgerecht

in samenwerking metLogo Bonduelle

pompoensoep_Bonduelle_november

Ingrediënten voor 10 porties:

  • 650 à 750 gr Bonduelle pompoenpuree (126312)
  • 5 dl bouillon naar keuze (110382)
  • ajuin (29816)
  • knoflook (29809)
Allergenen: Selderij
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

    • Laat de puree een dag van tevoren in de koeling ontdooien.
    • Stoof ajuin en knoflook.
    • Breng het water aan de kook, meng met het bouillonpoeder en voeg de bouillon toe aan de ajuin en look.
    • Meng de pompoenpuree onder de bouillon en verwarm de puree al roerend.

Tip: Werk af met gerookt paprikapoeder voor een verrassende smaak.


Productinfo:

In de keuken telt elke minuut. Met een compact en gedreven team moet je in een kort tijdsbestek een prestatie neerzetten. Achter de schermen slim en efficiënt werken, levert tijdwinst op. Tijd die je dan weer kunt steken in het opmaken van de borden of het verzinnen van een verrassend gerecht.

Met de Bonduelle pompoenpuree win je tijd. Bonduelle heeft namelijk al veel werk voor je gedaan. Wil je bijvoorbeeld een lekkere pompoensoep maken? Zie hierboven een makkelijk recept!

Naast het feit dat hun groentenpurees ontzettend convenient zijn, hebben ze nog wat voordelen:

  • Net als de rest van hun groenten, worden de groenten in de purees binnen enkele uren na het oogsten verwerkt en ingevroren. Het grote voordeel voor jou? Alle natuurlijke eigenschappen zoals voedingsstoffen, kleur en smaak blijven optimaal bewaard.
  • Ze hebben een zeer mooie, gladde en homogene textuur
  • Ze zijn geportioneerd in blokjes van 30 gram. Hierdoor gebruik je precies wat je nodig hebt en voorkom je voedselverspilling.

En de mogelijkheden in gebruik? Die zijn eindeloos! Van een snelle soep, een verrassende saus of spread (probeer bijvoorbeeld eens pompoenspread op een pizza in plaats van tomatensaus) tot een originele quiche.