Sea sticks met sla, puntpaprika en lente ui

 1 pers.      Lunch

In samenwerking met  In samenwerking met BonMush

sea-sticks-BonMush

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 5 vegan Sea Sticks (127569)
  • 175g salade (29848)
  • ½ puntpaprika (119523)
  • ½ witloofkolf (126997)
  • ¼ lente ui (29891)
  • 1 koffielepel sesamzaad (12556)
  • 1 eetlepel gebakken uitjes (36719)
  • 1.5 dl vinaigrette (zelf gemaakt of 30204)
  • 1 citroen (123383)
Allergenen: Sasamzaad, eieren, mosterd en granen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Bereid de salade met de vinaigrette
  • Maak een mix van witloof, lente-ui, citroensap en grof gehakte puntpaprika
  • Meng de salade en witloof mix en houd koel
  • Frituur de Sea Sticks of maak de Sea Sticks lekker krokant in de oven
  • Breng de Sea Sticks aan bij de salade
  • Garneer met sesamzaad en gebakken uitjes
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout