10 personen Hoofdgerecht
De voordelen van verse pasta
Topkwaliteit 100% smaakbehoud Ideaal voor restaurant en traiteur |
De lekkerste | Geschikt voor 'à la minute' bereidingen | 3 à 4 min |
Ontdek alle voordelen van verse pasta
Ingrediënten voor 10 personen:
3 kg verse pasta
Schilfers Parmezaanse (Grana Padano) kaas
Voor de saus
200 g fijngehakte ui
2 teentjes knoflook, versnipperd
1 dl olijfolie
20 g spaghettikruiden
200 g wortelblokjes
200 g courgetteblokjes
200 g verschillende soorten paprika, in blokjes gehakt
200 g champignonblokjes
1 kg gemengd gehakt
150 g Tomato Paste
1 l Crushed Tomatoes
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
TIP: vervang voor de végétarische versie het gehakt door vers vegan.
De voordelen van diepvriespasta
Constante kwaliteit 100% smaakbehoud Snelheid van bereiding Ideaal voor catering |
Neutrale smaak | Allround product Als back-up van verse pasta |
30 sec tot 2 min |
Ontdek alle voordelen van diepvries pasta
Ingrediënten voor 10 personen:
1 kg voorgebakken rul gehakt (Diepvries, vers, vegan)
1 kg gaargekookte groentenbrunoise (wortel, witte selder, courgette, ajuin)
5 dl kant en klare tomaten-basissaus/passata met ajuin en look
3 kg voorgegaarde spaghetti
300 g Basis gemalen kaas
Bereidingswijze
Stap 1:
of
Stap 2
Presentatie
Schik de pasta met daarop de
Bolognaise saus. Serveer de kaas als side-dish.
Werk extra af met pimentsaus/olie.
De voordelen van droge pasta
Hoog rendement Makkelijk te stockeren Ideaal voor grootkeuken |
Neutrale smaak | Kan op elk moment snel klaargemaakt worden |
7 min tot 16 min |
Ontdek alle voordelen van droge pasta
Ingrediënten voor 10 personen:
2,4 kg kant en klare Bolognaise saus (Blik, vacuümverpakt)
1 kg droge pasta (afgaande van 300% rendement)
300 g Basis gemalen kaas
Bereidingswijze
Stap 1
Stap 2
Presentatie
Schik de pasta met daarop de
Bolognaise saus.
Serveer de kaas als side-dish.