Sudderpotje van kip en aardappelpartjes

 50 personen      Hoofdgerecht 

Laat jouw gasten het sudderpotje met kip en aardappelpartjes ontdekken. De malse kip, langzaam gegaard met kruidige aardappeltjes, zorgt voor een heerlijk stoofgerecht.

in samenwerking met Knorr

sudderpotje_kip_aardappelpartjes

Ingrediënten voor 50 personen:

  • 500 ml olijfolie (66165)
  • 7,5 kg kippendijenvlees, ontbeend (118614)
  • 15 kg aardappelpartjes (107079)
  • 100 g Conimex Sambal Oelek (35162)
  • 3 kg uipoeder (129220)
  • 3 kg champignons, in 4 stukken (29692)
  • 3 kg paprikamix, in julienne (121034)
  • 150 g Knorr Primerba Knoflook (74222)
  • 50 g Knorr Primerba Tijm (35209)
  • 6 kg Knorr Professional Napoletana (01837)
  • 1 kg verse, ontpitte groene olijven (30402)
Allergenen: selderij
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

    • Verhit de olijfolie en bak hierin de kippenstukjes met de aardappelen en de Conimex Sambal Oelek tot deze goudbruin zijn.
    • Voeg het uipoeder, de champignons, de paprikamix, de Knorr Primerba Knoflook en de Knorr Primerba Tijm bij de kip.
    • Voeg de Knorr Professional Napoletana toe en laat alles zachtjes garen.
    • Werk het gerecht af met de olijven en serveer.
  •