Thaise groene curry met NoChicken Chunks 

 10 personen      Hoofdgerecht       Vegetarisch & vegan

In samenwerking met In samenwerking met The Vegetarian Butcher

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 800 g The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks vegan (121979)
  • 20 g Knorr Professional Gemberpuree (74440)
  • 60 g Knorr Professional Knoflookpuree (35589) 
  • 60 g Groene curry pasta (114771) 
  • 1 stuk kafirlimoenblaadjes
  • 600 ml water
  • 1 L kokosmelk (124014) 
  • 20 g Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten (104552)
  • 200 g paksoi (121919)
  • 2 stuks bimi, voorgekookt (123483)
  • 200 g suikerpeultjes (48616)
  • 200 g geblancheerde en in 2 gesneden groene boontjes (121930)

 

Allergenen: schaaldieren, sojabonen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Stoom de No Chicken Chunks 15min. aan 100°C.
  • Verhit de vetstof en bak de No Chicken Chunks.
  • Voeg de gember, de knoflook, de groene currypasta en het kafirlimoen blad toe en laat gedurende enkele minuten meebakken.
  • Voeg het water, de kokosmelk en de geconcentreerde bouillon toe en breng aan de kook.
  • Voeg de in stukken gesneden paksoi toe en laat 5 minuten meekoken.
  • Voeg de geblancheerde bimi, suikerpeultjes en de groene boontjes toe en laat deze opwarmen in de bereiding.

Tip

  • Serveer met fijngesneden koriander en jullienne van paprika (of wat fijngesneden chilipeper)

 

Ontdek het volledige aanbod van The Vegetarian Butcher

Ontdek ook: