Foodcost-tips:
- Groenten worden steeds belangrijker op het bord. Dit geeft een enorm voordeel voor je foodcost. Besteed daarom extra aandacht aan je groentebereidingen.
- Je kan dit gerecht afwerken met feta, maar ook met kleine mozzarellabolletjes. Verwarm het geheel eventueel nog even onder de grill.
- Combineer verse groenten met diepvriesgroenten. Zo houd je je foodcost nog beter onder controle. Gaar je diepvriesgroenten apart of voeg ze pas later toe aan je ovenschotel.
- Serveer lauw, koud, of warm.
Ingrediënten voor 1 kilogram:
Traybake:
- 134 g jonge wortelen met loof
-
134 g wortel purper
-
134 g pastinaak los
-
134 g bietjes chioggia
-
134 g gele rapen
-
134 g aardappel charlotte primeur
-
54 g olijfolie extra bio
-
1 g peper wit gemalen (muntok) Isfi
-
2 g grof zout atlantische zee Marsel
-
11 g knoflook
-
5 g rozemarijn
Afwerking:
-
108 g kaas griekse feta kolios
-
13 g pot kruidenmix medina
Allergenen: melk, selderij