Veg-au-vent

 10 personen      Vegetarische hoofdgerecht

in samenwerking met

Veg-au-vent-Unilver


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 1,3L water
  • 600 g NoChicken Chunks (121979)
  • 15 cl room plantaaridg 31% (121783)
  • 24 g bospaddenstoelenbouillon poeder (35224)
  • 6 g puree peper (35659)
  • 6 g knoflookpuree (35589)
  • 10 g champignon Primerba (74231)
  • 40 g maiszetmeel (17433)
  • 300 g Parijse champignons (08613)
  • 5 cl vetstof

 

Allergenen: Lactose en sojabonen
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Steam The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
  • Breng 1,3 L water en Flora aan de kook en voeg al roerend de Knorr BospaddestoelenBouillon toe.
  • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en Knorr Primerba Champignon toe.
  • Los de Knorr Mondamin op in de rest van het water en voeg al roerend aan de kokendmassa, laat 5 min. sudderen.
  • Verhit de Phase Plus en bak er de champignons in gaar.
  • Voeg de gebakken champignons en The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks toe aan de bereiding.
  • Warm goed door.