Vegan penne met letscho & linzen

 10 personen      Hoofdgerecht     Vegan

Op zoek naar een vernieuwend, plantaardig gerecht voor uw klanten? Vegan penne met letscho en linzen biedt een perfecte balans tussen de zoete smaak van paprika en de volle, hartige linzen. Eenvoudig te bereiden en past uitstekend op elke menukaart.

in samenwerking met Logo Ardo

Vegan-Penne

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 2.5kg Ardo Volkoren penne (53329)
  • 1.5kg Ardo Letscho
  • 500g Ardo Tricolore linzenmix 
  • 3dl passata (10709)
  • 20g Ardo Provençaalse kruidenmix (128619)
  • 50g Ardo Sjalotes (53320)
  • 10g Ardo Lookblokjes (53317)
  • 2dl groentebouillon (35257)
  • 200gr vegan parmezaan (129038)
  • 0,5 dl olijfolie (66165)
Allergenen: Gluten en selderij
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

    • Stoof de sjalotjes, look en Provençaalse kruidenmix aan in olijfolie. 
    • Bevochtig met groentebouillon en de passata, breng aan de kook en voeg de Letscho toe. 
    • Laat sudderen tot het geheel warm is, voeg de tricolore linzen mix toe. Laat even doorwarmen en breng op smaak. 
    • Warm de pasta op in kokend water of de steamer, serveer met de saus en de vegan parmesaan, werk af met enkele blaasjes ruccola of basilicum.
  •