Italian style Caesar salad  

 20 personen      Lunch       Vegetarisch & vegan

In samenwerking met

  In samenwerking met Violife In samenwerking met Greenway 


Ingrediënten voor 20 personen:

  • 1 kg Vegan filetstukjes just like chicken - Greenway (123710)
  • Specerijenmix voor saté (121079)
  • Sucrine (119737)
  • Kerstomaat (94109)
  • Sugar snaps (120947)
  • Pitten en zaden geroosterd (110043)
  • Verstegen lampong zwarte peper (36328)
  • Olijfolie (66155)
  • Parmezaanse kaas vegan Violife (124776)
  • Spicemix del Mondo la Spezia (33476)

voor de dressing

  • 20 eetlepels mayonaise vegan (121975)
  • 4 eetlepels limoensap (43338)
  • 4 koffielepels mosterd (114123)
  • Verstegen Fruit Pepper Lemon PURE (112429)
  • zout (36251)

Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Mix alle ingrediënten voor de dressing glad tot mooie egale saus.
  • Snijd de tomaatjes in partjes en meng met kruidenmix del Mondo la Spezia en wat olijfolie.
  • Bak de filetstukjes in olijfolie en kruid met specerijenmix voor saté.

Presentatie

  • Bouw de jar op in laagjes. 
  • Start met de dressing onderaan de jars, zo blijft alles knapperig.
  • Voeg daarna toe: mini Romeinse sla, tomaatjes, vegan kipstukjes, sugar snaps, noten en zaden, opnieuw mini Romeinse sla, parmezaansnippers vegan Violife, noten en zaden
  • Kruid met de zwarte peper en Fruit Pepper Lemon
  • Werk af met gegrilde toast of met croutons en zwarte peper

Nog meer inspiratie? 

Tips voor je menuOntdek praktische tips en recepten over veggie en vegan koken, zoals:

 Inspirerende recepten 
 Veggie met lage foodcost 
 Do's en don'ts voor je menu 
 Hoe vervang je een ei?

ONTDEK AL ONS VEGGIE-ADVIES  

Ook interessant voor jou