The white tiramisu

 100 personen      Dessert

in samenwerking metLogo Debic

White tiramisu - Debic

Ingrediënten voor 100 porties:

  • 3L Debic Tiramisù (40561)
  • 100 g meringuekruimels (121027)
  • 200 schijfjes biscuit (60545)
  • 500 ml schuimwijn (108226)
  • 500 ml suikersiroop (98439)


Garnituur

  • 150 g gepofte rijstkorrels (114079)
  • 1/2 g goudpoeder


Allergenen: Melk, eieren, granen
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Klop de Debic Tiramisù met behulp van de keukenrobot op tot een luchtige mousse. Breng over in een spuitzak.
  • Verdeel onderaan het glaasje de meringuekruimels. Spuit er de tiramisu op.
  • Breng 2 schijfjes biscuit aan, besprenkel met een mengsel van schuimwijn en suikersiroop.
  • Spuit een volgende laag tiramisu.
  • Laat opstijven in de koeling.
     

Opbouw

  • Meng de gepofte rijstkorrels met het goudpoeder


Afwerking

  • Verdeel de rijstkorrels over de glaasjes.