Wikkel de zoete aardappelen in aluminiumfolie. Pof in de oven gedurende 1 uur op 180°C. Haal uit en laat even afkoelen. Schep het binnenste in een kommetje. Kruid met peper en zout.
Snijd de ajuinen in halve ringen en verwarm in een steelpannetje met een scheutje olijfolie. Laat garen tot de ajuin gekarameliseerd is. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Meng de gemengde sla met de geraspte rode kool en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
Neem een wrap en een klein mesje. Maak een snee tot aan het midden. Beleg ieder kwart (met de klok mee, begin links van de insnede) met: 1. Rama Fijne kruiden, 2. salade, 3. zoete aardappel en 4. gebakken ajuin. Besprenkel eventueel met wat olijfolie.
Nu komt het: je gaat de tortilla vouwen in plaats van rollen. Start met de kwart links van de insnede, vouw deze naar boven. Vouw nu naar rechts en daarna naar beneden. Tada, nu heb je een kwart punt van tortilla lagen. Herhaal met de andere wraps.