Gran'Tapas houmous bowl ‘pret à manger’

 4 personen      apéro   

Ingrediënten

  • 1 maisbrood
  • 250g Houmous original (Gran'Tapas)
  • 40g Gemarineerde kerstomaat (Gran'Tapas)
  • 80g Gegrilde courgette (Gran'Tapas)
  • Vers gehakte peterselie
  • 100g Kikkererwten uitgelekt
  • 2 stronken Rood witloof
  • 2 g Raz-el-Hanout 

 

Bereiding en presentatie

  1. Verdeel de Houmous. 
  2. Schik in het midden kikkererwten, gegrilde courgette met daarbij de kerstomaat en de courgette.
  3. Werk af met blaadjes witloof en wat Raz-el-Hanout.

 

Variatie

  • Probeer ook eens met andere (gegrilde) groenten. Kijk wat je op voorraad hebt / in het seizoen is en combineer.

 

Tip

  • Garneer de Gran’Tapas houmous met verschillende soorten toppings zoals granaatappel, gekarameliseerde ui of een huisgemaakte pesto. Serveer met flatbread, luxe crackers of de kleurrijkste groentjes.

     

Producten ophalen...

Ontdek: 

Ook interessant voor jou