Tarte tatin met vanilleijs en crème anglaise

 50 personen      dessert   

Ingrediënten 

• 3 x 24 stuks tarte tatin van appel 120 g (121560)
• 1 doos Culino bourbon vanilleroomijs 2,5 L (112721)
• 2 L crème anglaise bourbon (26311)
• 2 x 4 pakjes Oreo-koekjes (105861)
• ½ kist lemon cress (119772)
• 1 stuk Fruit pepper lemon pure (112429)

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de tarte tatin op bakplaten gedurende 15 minuten op 180° C.
  2. Serveer met een bolletje vanille-ijs en een scheutje crème anglaise.
  3. Garneer met een Oreo-koekje, beetje cress en een draai van de molen fruit pepper lemon pure.

 

Tip

  • Je kan het vanille-ijs vervangen doormokka-ijs (112723)

Lactosevrije versie

Gebruik soja-ijs(118093) i.p.v. vanilleroomijs.