Geroerbakte noedels met chilisaus en krokante groentjes.

 50 personen       5,47 €/pers.     

Ingrediënten 

300        ml           plantaardige olie ( 66140 )

1.5         kg           rode ui, in ringen ( 29807 )

50           g             knoflookpuree ( 110186 )

5             kg           wok groenten 2.5 kg ( 119624 )

3             kg           vegetarische roerbakreepjes 1 kg ( 110429 )

1             kg           broccoliroosjes, kort gekookt ( 119645 )

1             l              chilisaus PET 500 ml ( 102867 )

150        ml           sojasaus 150 ml Kikkoman ( 110894 )

2.5         kg           Chinese eiermie 6 kg Soubry, bereid volgens de verpakking ( 110759 )

1             kg           sojascheuten – taugé ( 107908 )

                              Peper - zout

3             st            bussel lente – uitjes, diagonaal gesneden ( 29891 )


 

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en bak de uien 2 à 3 minuten aan zonder te kleuren.

  2. Voeg de knoflook, wokgroenten, roerbakreepjes toe en laat een 3 tal minuten mee bakken.

  3. Nu voegen we de broccoli, chilisaus en sojasaus toe en laten even doorwarmen.

  4. De Chinese mie en sojascheuten toevoegen en goed vermengen, alles nu goed laten doorwarmen.

  5. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

  6. Serveer in een diep bord en garneer  met de lente-ui.

 

Tips

  • Voeg tijdens het wokken steeds een beetje Culino Groentebouillon ( 110382 ) toe, zo gaan we de groenten sneller garen en geven we nog meer smaak aan de groenten.