Groentestrudel met winterse groenten

 50 personen       6,56 €/pers.     

Ingrediënten 

3             kg           uien, in dunne plakjes ( 119642 )

3             kg           kastanjechampignons, in partjes ( 29858 )

50           g             knoflook, fijn gesnipperd BONI ( 56997 )

2             kg           rode biet, in grove blokjes ( 29807 )

2             kg           wortelen, in grove blokjes ( 119665 )

2             kg           rapen, in grove blokjes ( 114595 )

500        ml           kokosolie ( 115445 )

20           g             grof zeezout ( 36251 )

3             l              water

90           g             CULINO Groentebouillon ( 110382 )

2             st            Groentestrudel 200 g X 25 ( 48241 )

200        g             gehakte peterselie ( 119294 )

 

Bereidingswijze

  1. De uien, kastanjechampignons, knoflook, rode biet, wortelen, rapen, kokosolie en zeezout samen vermengen en verdeel over gesloten gastrobakken of bakplaten.

  2. Vermeng koud het water met de Groentebouillon en verdeel over de groenten.

  3. Rooster deze in een oven op 180° C gedurende een 45 minuten en indien mogelijk na 20 minuten schep even om.

  4. Bak de strudel volgens vermelding op de verpakking.

  5. Voor presentatie, eerst groenten, bovenop de strudel en werk af met de gehakte peterselie.

 

 

Tips

  • Je kan de strudel ook vervangen door, vegetarische schnitzel met champignons/look ( 110428 )