Ovenschotel stoemp van witloof, Quorn en Oud Brugge kaas.

 50 personen        2,73 €/pers.     

Ingrediënten 

  • 5             st            Freshline aardappelblokjes 12 mm 2 kg  ( 73940 )
  • 1             l              vloeibare vetstof zonder lactose ( 66136 )
  • 8             kg           witloof grof gesneden ( 119679 )
  • 1.5         kg           Oud Brugge kaas, geraspt ( 54412 )
  • 5             kg           Quorn vegetarische blokjes ( 56058 )
  • 2             l              soja drink ( 23323 )
  • 150        g             ECONOM paneermeel 5 kg ( 102614 )
  • nootmuskaat
  • peper –zout


Voeg dit recept (50 personen) toe aan je winkelwagen

Bereidingswijze

  1. Spoel de aardappelblokjes en laat voldoende uitdruipen.
  2. Verhit 500 ml  vetstof en stoof hierin het witloof aan. Voeg dit toe aan de aardappelen.
  3. Bak de vegetarische blokjes kort aan in de resterende vetstof en voeg eveneens toe aan de aardappelen. Verdeel nu de Oud Brugge kaas eroverheen en vermeng nogmaals.
  4. Verdeel de mengeling over de vuurvaste schalen. Voeg  hier sojadrink aan toe en bestrooi met paneermeel.
  5. Voor serveren, bak nog gedurende ± 20 minuten op 160 °C.

Tips

  • Vervang het witloof door vacuüm gegaard witloof (102941). Je hoeft deze dan niet meer aan te bakken.