1. Home/
  2. Dranken/
  3. Aperitieven/
  4. Sake/
  5. Sake Junmai excellent 15% 720ml
Sake Junmai excellent 15% 720ml

Sake Junmai excellent 15% 720ml

Merk: Hakutsuru
Artikelnummer: 128423
Volledige verpakking: Karton van 12 st


Kwaliteits-junmai gemaakt op traditionele wijze. Typische junmai-stijl, met cerealiteit en gestoomde rijst in het aroma. Zowel koud als warm een prachtige begeleider bij umamirijk eten.
Maak een hollandaise door ipv wijn, sake als basis te gebruiken, serveer de sake warm op maximaal 45 graden als drank bij hartige gerechten met veel umami, doe dan in het glas met de "warme" sake smaakmaker. Bijvoorbeeld een steranijs, gedroogde shiso, kaneel of ander kruid.

Technische fiche NL:

Download - 30 Oktober 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 9,380 / Stuk
€ 9,943 / Stuk
€ 8,891 / Stuk vanaf 12 Stuk
€ 9,424 / Stuk vanaf 12 Stuk
€ 12,348 / liter € 13,089 / liter
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet