Tarwebloem (TARWE); Suiker; Water; Plantaardige oliën (Raapzaad, Zonnebloem (in wisselende verhoudingen)); Bosbes(4,8%); Dextrose; Bevochtigingsmiddel: Glycerol; Sheavet; Maïszetmeel; Rijsmiddel: Difosfaten, Natriumcarbonaten; Bonenbloem; Favabonen eiwit; Citroen; Natuurlijk aroma; Plantaardige olie (Soja); Zout; Natuurlijke aroma's.

Let op bevat

gluten Gluten
soybeans Sojabonen
Tarwe

Kan sporen bevatten van

milk Melk
mustard Mosterd
nuts Noten
celery Selderij
eggs Eieren
almond Amandel
hazelnut Hazelnoot

Bevat geen

fish Vis
molluscs Weekdieren
crustaceans Schaaldieren

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Soort Per 100g/ml
Suiker 23.9g
Eiwit 4.5g
Energie (kcal) 364kcal
Energie (kj) 1527kj
Koolhydraat 50.9g
vetzuren, enkelvoudig onverzadigd 9g
Vezel 1.3g
Verzadigd vet 1.9g
Vet 15.8g
Zout 0.6g
Meervoudig onverzadigd vet 4.8g

veganism
Vegetarisch
alcohol-free
Alcoholvrij

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

  • EAN code: 08436542127400
  • Land van oorsprong: BE
  • Bewaarcondities: Bewaartemperatuur: min. -18 °C - diepgevroren, na ontdooien niet opnieuw invriezen.
  • Te bestellen per: 1 Karton
  • Kartonhoeveelheid: Karton

Technische fiche (Versie - 8 november 2025)

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.