1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Groenten & kruiden/
  4. Groentenmengeling/
  5. Groentenmeng. - grootverp./
  6. Broccolimix minuut 2,5kg
Broccolimix minuut 2,5kg

Broccolimix minuut 2,5kg

Merk: Bonduelle
Artikelnummer: 48595
Volledige verpakking: Karton v. 4 st


Bonduelle Koninginnemengeling Minute verliest geen vocht bij het ontdooien. Dit zorgt voor een hoog rendement. De groentemix is gegaard door een hoge druk stoomproces. Hierdoor behouden ze hun natuurlijke smaak, kleur en voedingswaarde. Een ander voordeel van Minute is dat de mix van groenten snel te serveren is. Je kunt de koninginnemengeling eenvouding verwarmen in de pan of combisteamer. En ze vormen een perfecte toevoeging aan een warme bereiding! Denk hierbij aan een wokmaaltijd of een smaakvolle ovenschotel. Daarnaast zijn deze groenten ook geschikt voor diverse diëten. Dit product is namelijk: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en veganistisch.

Technische fiche NL:

Download - 04 Januari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet