Aardappelproducten
op maat van jouw keuken

Hou je foodcost onder controle

Jij kookt, wij zorgen voor topproducten

met aandacht voor je foodcost

Of het nu om aardappelen, gratin, kroketten, puree, frieten of specialiteiten gaat… als chef wil je gebruiksgemak. Want elke minuut in de keuken telt.

De aardappelproducten van Solucious zijn lekkereenvoudig te bereiden én ontzettend gevarieerd. Kies je de geproportioneerde producten? Dan houd je je foodcost helemaal onder controle en verminder je zelfs de afvalberg in je keuken.

Het aanbod bestaat uit droge, verse en diepgevroren aardappelproducten.
De rode draad? Gemak en maximale smaak.

Gebruiksgemak

Onze aardappelproducten zijn snel en eenvoudig te bereiden. De voorverpakte specialiteiten beperken je waste.

 

Betrouwbaarheid

Een scherpe prijs en constante voorraad geven zekerheid, ook voor jouw marges.

 

Topkwaliteit

We selecteren onze leveranciers zorgvuldig en kiezen daarbij voor kwaliteit. Dat proeven je klanten bij de eerste hap.

 

 

Ons assortiment

Ontdek de producten

Aardappelen

Vastkokend, krieltjes, pommes parisienne, frietaardappelen, bio of zoete aardappel? Graag geschild, in partjes, geblancheerd of voorgekookt? In kleine of grote hoeveelheden? Jij kiest in functie van gemak en voorkeur voor afwerking.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Gratin

Verse gratin biedt een perfecte basis. Wil je makkelijk per klant proportioneren? Dan zijn de aardappelgratinrolls een aanrader. En in het diepvriesassortiment vind je verschillende soorten gratin dauphinois en groentegratin.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Kroketten

Onze verse aardappelkroketten zijn heerlijk van smaak en ogen ook nog eens erg mooi. Wil je een budgetvriendelijke oplossing? Dan ga je voor diepgevroren kroketten. Uiteraard zitten pommes duchesse en dennenappeltjes ook in het gamma.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Puree

Wil je een kwalitatieve droge basis om te starten? Dan zijn de budgetvriendelijke aardappelpoeders en -vlokken echte toppers. Wil je de smaak van verse aardappelen? Onze verse spuitpurees zijn gebruiksvriendelijk en bewaren lang.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Frieten

De verse, voorgebakken frieten staan garant voor een heerlijke smaak en krokante bite. Liever diepvriesfrieten? Een compleet aanbod ligt voor je klaar: fijn, steakhouse, met schil, bio, crispy, artisanaal, zoutarm …

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Specialiteiten

Denk maar aan rösties, aardappelnootjes en -schijfjes, tartiflettes … Mag het wat minder traditioneel? Ga dan voor aardappelwedges (vers of diepgevroren), al dan niet met rozemarijn of een pikante toets.

Ontdek de producten

Recepten

Gegratineerde schelvis
met achtgroentenpuree
en grijze garnalen

Probeer ons recept

Ovenschotel stoemp
van witloof, Quorn
en Oud Brugge kaas.

Probeer ons recept