Jij kookt, wij zorgen voor topproducten
met aandacht voor je foodcost
Je klanten culinair verwennen? Serveer ze het lekkerste uit de zee! Van dorade over forel tot zeebaars, tonijn, griet en sliptong. Ons aanbod is ontzettend gevarieerd. Volledige vis, met of zonder vel, geportioneerd of panklaar? Jij kiest! We bieden zelfs verse schaal- en schelpdieren aan zoals tapijtschelpen, kokkels en oesters.
Onze partner – De Jager, een Belgische visspecialist met ruim 85 jaar ervaring – voert de vis heel in en fileert en versnijdt alles in eigen atelier. Dankzij de diverse grammages kies je prijsbewust en geniet elke klant van dezelfde portie. Ga je voor haasjes of filets? Dan beperk je zelfs je foodwaste tot een absoluut minimum.
Zet gerust wat meer verse vis op je menukaart. Het is lekker, gezond en je kunt eindeloos variëren.
Organiseer je koelkast
First in, first out. Dat geldt voor alle verse producten. Het lijkt simpel, maar vaak is het te druk, vergeet je te labelen, of is je koelkast niet goed georganiseerd. Veel verse vissoorten kosten 25 euro/kg. De impact op je foodcost kan groot zijn als je het first in, first out-principe niet hanteert.
Combineer vissoorten
De prijs drukken zonder aan de verwachte hoeveelheid (130 à 150 gram/persoon) te raken? Mix and match! Een duurder stukje tarbot past perfect bij zalm. En delicate kokkels waarderen een gerecht met een goedkopere vissoort meteen op.
Maximaliseer je productgebruik
Verkoopt een bepaalde vissoort niet goed? Verwerk het dan in andere gerechten: een amuse, vissoep, quiche, pastagerecht, fishburger, curry, pokébowl, …
Omschrijf je gerechten op een lekkere manier
Huisbereid, marktvers, rechtstreeks van de boot, op het vel gebakken, duurzaam gekweekt, … Gebruik de juiste termen op je menukaart: om je gasten te doen watertanden.