Assortiment vers vlees

Voor iedereen
de juiste portie

Hou je foodcost onder controle

Jij kookt, wij zorgen voor de producten

met aandacht voor je foodcost

Elke minuut in de keuken telt. Net zoals elke euro. We beseffen hoe belangrijk de foodcost is. Dankzij onze goede partnerships zijn de prijzen stabiel en de voorraden gegarandeerd. Handig om je menu ruim op voorhand samen te stellen zonder onaangename (financiële) verrassingen.

Ook de kwaliteit en herkomst van je vlees is ontzettend belangrijk. Bij ons vind je wat het best bij jouw keuken past. Vers of diepgevrorenPuur of bereidIn kleine of grote hoeveelhedenUit binnen- of buitenland.

Waarom vlees kopen bij Solucious?

Vol kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid houden we nauwlettend in het oog.
 We werken samen met lokale partners, die onder andere Belgisch vlees aanbieden.
 Het buitenlands vlees wordt zorgvuldig geselecteerd door onze vleesexperts.

Betrouwbaar

 99,16 % van de bestelde producten ultravers vlees zijn volledig bij levering (gemeten in april en mei 2021). 
 Onze partners hebben een goede reputatie, jarenlange ervaring en hoge kwaliteitseisen. En dus leveren ze vlees van topkwaliteit.

Competitieve prijzen

Je geniet van scherpe prijzen, ook op (ultra)vers vlees.
 Prijs op maat: log je in om jouw prijs te zien.
 Scherpe offerteprijzen bij grote afname. 
 Transparant: we tonen je de kiloprijs

Snel de juiste porties

Porties in verschillende standaardgrammages. Na je bestelling versneden en ultravers geleverd. Je krijgt en betaalt wat je vraagt. Zo bereken je je foodcost heel juist.
Technische delen in verschillende maten en origines, om zelf te versnijden.

Ons assortiment

Ontdek de producten

Gevogelte

Verwerk kalkoenblokjes of lardinettes in je schotel, serveer een mager kalkoenlapje of zie het groots met een gebraad. En met een pavé mignon, voorgegaard kalkoenvleesbroodje, -suprême, -rollade en gevulde kalkoen start je voorbereid.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Kip

In onze versafdeling vind je alle soorten kippenvlees om je gerechten te bereiden. Van volledige braadkippen, kipfilets, blokjes en reepjes tot kippenhaasjes, borsten, vleugels, brochettes, bouten, …

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Konijn

In ons aanbod zitten volledige konijnen, bouten en ruggen. Weinig tijd? Kies dan voor efficiëntie met voorgegaarde konijnenmedaillons of een stoofpotje van konijn met pruimen.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Lamsvlees

In onze versafdeling tref je lamskoteletten, lamsbout en -schouder, lamsburgers en navarin. Foodcost drukken? Ga voor voorgesneden lamskoteletjes, lamsburgers en lamsschouder zonder been.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Rundsvlees

Het Belgisch witblauw is een specialiteit van onze lokale kwekers. Het verse gamma is ontzettend uitgebreid: van (mager) runderstoofvlees, brochettes en rosbief tot diverse soorten steak, rundertong en dunne lende.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Gehakt

In ons assortiment vind je zowel zuiver rundsgehakt als de combinaties varken/rund en kalf/varken. Ook ontzettend lekker: boerengehakt en gevogeltegehakt. Om de tijdsdruk te verlichten, bieden we ook tal val vleesbereidingen aan.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Pensen

Wit, zwart of Luiks? Een verse pens smaakt altijd. Snel klaar, budgetvriendelijk en veel mogelijkheden. Verwerk stukjes in een
stoemp, ga voor klassieke pens met appelmoes
of maak er een hippe hotdog van.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Varkensvlees

In ons aanbod vind je onder andere filetgebraad, (gemarineerde) ribben, spiering, brochettes, spek(blokjes), mignonettes, varkenswangen, stoofvlees, varkenshaasje, spiering, verschillende soorten worsten en burgers, gehakt en pitavlees.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Kalfsvlees

Premium vers kalfsvlees is mals en sappig. Met de fijne structuur en goede verteerbaarheid is het onmisbaar op je menu. Wissel af tussen escalopes, kalfsgebraad en kalfslapjes of ga voor kalfslever, kalfsblanket, ossobucco of filet d’anvers.

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Wild

Tijdens het seizoen vind je in onze versafdelingen everzwijn- en hertengebraad, stoofvlees van everzwijn, hert en ree,  …

Ontdek de producten
Ontdek de producten

Diepvries

Ook diepvriesvlees hebben we in assortiment. Denk aan gemarineerde varkenribben, kipfilets, lamsbout zonder been, gehaktballetjes, kalkoenrollade, rundssteak en meer. 

Ontdek de producten

Bespaar dankzij onze foodcost-tips

1.

Portioneer juist

Geef je je residenten 20g meer rosbief dan ingeschat? Dat lijkt niet veel. Tot je de optelsom maakt. 50 x 20g = 1kg! Reken maar eens uit hoeveel dat op jaarbasis kost. Geen zin om zelf af te wegen? Ga voor geportioneerd vlees.

 

2.

Ga voor tijdswinst

Alles zelf doen kost veel tijd én energie. Een gegaarde kipfilet die je nog even aankleurt in de pan bespaart je een pak tijd t.o.v. een kipfilet die je zelf bereidt.

 

3.

Verspil minder

Te veel vlees aangekocht? Dat heeft meteen een impact op je budget. Gooi het niet weg, maar verwerk de restjes in garnituur voor je soep, een quiche, een huisgemaakte vleessalade, …

 

4.

Kies de juiste techniek

Gaar varkensribben, kippenfilets of -bouten in een combisteamer. Bak het krokant af. Zo behoudt het gewicht. Grote stukken vlees gaar je in vacuüm-zakken. Het kookvocht houdt alles sappig en dient voor sauzen of soepen.

 

Lees meer

Recepten

               Kalkoengebraad op               
               feestelijke wijze               

Probeer ons recept

Everzwijngoulashpotje met abdijbier,
wortel, rapen en denappeltjes

Probeer ons recept

Ontdek ook:

Ontdek het aanbod

Specialiteiten gevogelte en konijn

Je foodcost onder controle? Varieer in soorten en stukken vlees
Een Belgisch familiebedrijf met jaren ervaring, een goede reputatie en hoge kwaliteitseisen. Het resultaat? Heerlijk vlees, traceerbaar van stal tot vork. Van huisbereide chicken nuggets of kalkoenrollade tot een stoofpotje met konijn of een traditionele vol-au-vent. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontdek het aanbod
Ontdek het aanbod

Aardappelproducten

Op maat van jouw keuken
Het aanbod bestaat uit droge, verse en diepgevroren aardappelproductenDe rode draad? Gemak en maximale smaak. Kies je de geproportioneerde producten? Dan houd je je foodcost helemaal onder controle en verminder je zelfs de afvalberg in je keuken.

Ontdek het aanbod
Ontdek het aanbod

Wereldkeuken

Wereldse smaken. Foodcost onder controle.
Uitgebalanceerde maaltijdcomponenten geven de juiste smaak en besparen je heel wat kostbare tijd. Wereldgerechten zorgen er ook voor dat je meer kunt variëren. Zonder in te boeten aan efficiëntie. 

Ontdek het aanbod