Jij kookt, wij zorgen voor de producten
met aandacht voor je foodcost
Elke minuut in de keuken telt. Net zoals elke euro. We beseffen hoe belangrijk de foodcost is. Dankzij onze goede partnerships zijn de prijzen stabiel en de voorraden gegarandeerd. Handig om je menu ruim op voorhand samen te stellen zonder onaangename (financiële) verrassingen.
Ook de kwaliteit en herkomst van je vlees is ontzettend belangrijk. Bij ons vind je wat het best bij jouw keuken past. Vers of diepgevroren. Puur of bereid. In kleine of grote hoeveelheden. Uit binnen- of buitenland.
Waarom vlees kopen bij Solucious?
Vol kwaliteit
Kwaliteit en duurzaamheid houden we nauwlettend in het oog.
✔ We werken samen met lokale partners, die onder andere Belgisch vlees aanbieden.
✔ Het buitenlands vlees wordt zorgvuldig geselecteerd door onze vleesexperts.
Betrouwbaar
✔ 99,16 % van de bestelde producten ultravers vlees zijn volledig bij levering (gemeten in april en mei 2021).
✔ Onze partners hebben een goede reputatie, jarenlange ervaring en hoge kwaliteitseisen. En dus leveren ze vlees van topkwaliteit.
Competitieve prijzen
Je geniet van scherpe prijzen, ook op (ultra)vers vlees.
✔ Prijs op maat: log je in om jouw prijs te zien.
✔ Scherpe offerteprijzen bij grote afname.
✔ Transparant: we tonen je de kiloprijs
Snel de juiste porties
✔ Porties in verschillende standaardgrammages. Na je bestelling versneden en ultravers geleverd. Je krijgt en betaalt wat je vraagt. Zo bereken je je foodcost heel juist.
✔ Technische delen in verschillende maten en origines, om zelf te versnijden.
Ons assortiment
Bespaar dankzij onze foodcost-tips
1.
Portioneer juist
Geef je je residenten 20g meer rosbief dan ingeschat? Dat lijkt niet veel. Tot je de optelsom maakt. 50 x 20g = 1kg! Reken maar eens uit hoeveel dat op jaarbasis kost. Geen zin om zelf af te wegen? Ga voor geportioneerd vlees.
2.
Ga voor tijdswinst
Alles zelf doen kost veel tijd én energie. Een gegaarde kipfilet die je nog even aankleurt in de pan bespaart je een pak tijd t.o.v. een kipfilet die je zelf bereidt.
3.
Verspil minder
Te veel vlees aangekocht? Dat heeft meteen een impact op je budget. Gooi het niet weg, maar verwerk de restjes in garnituur voor je soep, een quiche, een huisgemaakte vleessalade, …
4.
Kies de juiste techniek
Gaar varkensribben, kippenfilets of -bouten in een combisteamer. Bak het krokant af. Zo behoudt het gewicht. Grote stukken vlees gaar je in vacuüm-zakken. Het kookvocht houdt alles sappig en dient voor sauzen of soepen.