Voor ieder wat wil(d)s. Ontdek onze vernieuwde wildspecialiteiten

  Kwalitatief wild van Comptoirs Albert   Zowel vers als diepvries   Scherpe prijzen

Maak je keuze, voor ieder wat Wil(d)s

Hert

Stevige vleesstructuur met toegankelijke wildsmaak.

Gebakken, gestoofd of gekookt: met hertensteak, hertengebraad, hertenstoofvlees of herten(kalf)filet serveer je een prachtig stuk wild. Heerlijk met veenbessensaus.

Foodcost-tipBereid je wildsuggesties op voorhand met voorgesneden hertenstoofvlees.

Everzwijn

Stevig, mager vlees met herkenbare wildsmaak. Breed inzetbaar zijn onze everzwijnsteak, everzwijnfilet, everzwijngebraad en everzwijnstoofvleesHeerlijk met kastanjepuree.

Foodcost-tip: Bereid je wildsuggesties op voorhand met gesneden everzwijnstoofvlees met veel groenten.

Ree

Bijzonder mals vlees met verfijnde wildsmaak. Het favoriete wild voor velen. Onze reefilet, reegebraad en reestoofvlees komen het best tot hun recht in fijne bereidingen. Heerlijk met bospaddenstoelen.

Foodcost-tip: Ga voor minder afval en win meer tijd met een ontvliesde reefilet.

Haas

Fijne vleesstructuur met krachtige wildsmaak. De verfijnde, uitgesproken smaak van onze hazenfilet en hazenrug kan elke wildliefhebber bekoren. Heerlijk met pompoenpuree.

Foodcost-tip: Ga voor minder afval en win meer tijd in je keuken met een ontvliesde hazenrug.

Fazant

Fijne vleesstructuur met aromatische wildsmaak. Fazanthen is sappiger en zachter van smaak, terwijl de uitgesproken smaak van fazanthaan harmonieert met krachtigere bereidingen. Heerlijk met witloof.

Foodcost-tip: Ga voor een vélouté van fazant.

Patrijs, wilde eend en bosduif

Heerlijk met droge vruchten en notencitrusvruchten en kolen

Foodcost-tip: Ga voor een consommé van duif.

Bekijk ook