Voor ieder wat wil(d)s. Ontdek onze vernieuwde wildspecialiteiten
Kwalitatief wild van Comptoirs Albert Zowel vers als diepvries Scherpe prijzen
Hert
Stevige vleesstructuur met toegankelijke wildsmaak.
Gebakken, gestoofd of gekookt: met hertensteak, hertengebraad, hertenstoofvlees of herten(kalf)filet serveer je een prachtig stuk wild. Heerlijk met veenbessensaus.
Foodcost-tip: Bereid je wildsuggesties op voorhand met voorgesneden hertenstoofvlees.
Everzwijn
Stevig, mager vlees met herkenbare wildsmaak. Breed inzetbaar zijn onze everzwijnsteak, everzwijnfilet, everzwijngebraad en everzwijnstoofvlees. Heerlijk met kastanjepuree.
Foodcost-tip: Bereid je wildsuggesties op voorhand met gesneden everzwijnstoofvlees met veel groenten.
Ree
Bijzonder mals vlees met verfijnde wildsmaak. Het favoriete wild voor velen. Onze reefilet, reegebraad en reestoofvlees komen het best tot hun recht in fijne bereidingen. Heerlijk met bospaddenstoelen.
Foodcost-tip: Ga voor minder afval en win meer tijd met een ontvliesde reefilet.
Haas
Fijne vleesstructuur met krachtige wildsmaak. De verfijnde, uitgesproken smaak van onze hazenfilet en hazenrug kan elke wildliefhebber bekoren. Heerlijk met pompoenpuree.
Foodcost-tip: Ga voor minder afval en win meer tijd in je keuken met een ontvliesde hazenrug.
Fazant
Fijne vleesstructuur met aromatische wildsmaak. Fazanthen is sappiger en zachter van smaak, terwijl de uitgesproken smaak van fazanthaan harmonieert met krachtigere bereidingen. Heerlijk met witloof.
Foodcost-tip: Ga voor een vélouté van fazant.
Patrijs, wilde eend en bosduif
Heerlijk met droge vruchten en noten, citrusvruchten en kolen Foodcost-tip: Ga voor een consommé van duif.