Zoekresultaten voor: kwaliteit

Hoe garandeert Solucious de kwaliteit van mijn producten?

Jou een onberispelijke kwaliteit van onze verse producten garanderen. Dat is ons doel.
We beschikken dan ook over de nodige toelatingen en erkenningen van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen).

In ons HACCP-plan nemen we alle beheersmaatregelen op om de kwaliteit en de voedselveiligheid van geleverde producten te garanderen:


Controle bij receptie
We controleren alle voedingsmiddelen bij ontvangst op hoeveelheid, verpakking, etikettering, houdbaarheid en temperatuur. Alleen producten die aan álle normen voldoen, aanvaarden we.
Opslag
Tijdens de opslag registreren en bewaken we de temperaturen in koelcellen en diepvriezers automatisch.
Traceerbaarheid
Bij elke bestelling die we klaarmaken, registreren we intern welke producten we in welke hoeveelheden en op welke datum uitleveren. We monitoren ook via een intern voorraadbeheersysteem vanaf wanneer we een bepaalde houdbaarheidsdatum uitleveren.
Transport
Gekoelde artikelen en diepvriesproducten vervoeren we in gekoelde vrachtwagens zodat de koudeketen gegarandeerd blijft.
Bezorging
Bij de levering controleren onze bezorgers samen met jou of alle bestelde producten aanwezig zijn en of aan alle kwaliteitseisen is voldaan (o.a. intacte verpakking, houdbaarheid, temperatuur, ...).
Audits
Ons intern kwaliteitssysteem wordt bewaakt door middel van interne en externe audits, uitgevoerd door het FAVV en/of certificerende instellingen.


Onze certificaten
Als betrouwbare foodservicepartner beschikt Solucious over de nodige kwaliteitscertificaten om de voedselveiligheid en de kwaliteit van de producten die we aan onze klanten leveren te kunnen garanderen.
Hieronder kan je al onze certificaten in detail bekijken en downloaden.  

Certificaat IFS Wholesale Bornem

Certificaat IFS Wholesale Beersel (Lot)

Certificaat BIO

Certificaat ACS G-039 Bornem

Certificaat ACS G-039 Lot

Certificaat Halal

Referentiebewijs Inclusief ondernemen