Debic Desserten: minder voorbereiden, meer creativiteit én succes!

Serveer unieke desserten in jouw zaak en maak ze in een handomdraai, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Da’s slim werken!

Debic Desserten: minder voorbereiden, meer gemak!

Een crème brûlée, chocolademousse of bavarois: een diner is niet compleet zonder nagerecht. Desserten creëren kost tijd, maar de oplossing ligt voor hand! Want de dessertbasissen van Debic maken het leven eenvoudiger. Slim gezien!

Meer momenten, meer serveren

Een dessert is altijd heerlijk, maar sommige momenten vragen om een extra feestelijke afsluiter. Valentijn, Kerstmis of Moederdag zijn bijvoorbeeld ideaal. Maar het zijn ook drukke dagen. Met onze dessertbasissen kan jij dan makkelijk grote hoeveelheden in één keer maken. Handig!

Ontdek onze desserten

Welk dessert je ook wilt serveren, met de dessertbasissen van Debic is alles mogelijk. Het enige wat jij nog moet doen? Jouw eigen, unieke touch toevoegen. Zo creëer jij desserten van het hoogste niveau. En daar komen jouw gasten voor terug, keer op keer.

 


Gewoon opkloppen

Debic Chocolademousse, Debic Parfait en Debic Tiramisù zijn ideaal voor desserten op basis van chocolade, ijs of mascarpone. Klop op, geef er je eigen creatieve draai aan en verras je gasten.



Of opwarmen

Met Debic Crème Brûlée, Debic Panna Cotta en Debic Crème Anglaise Bourbon heb je de perfecte basissen in huis om echte klassiekers op je menukaart te zetten.

Ontdek de veelzijdigheid van Debic