Crème brûlée bavarois

   Dessert  

in samenwerking metLogo Patisserie Du Chef

Bananenbrood met yoghurt en blauwe bes

Ingrediënten:

  • Crème brûlée (129161)
  • Kletskoppen (100070)
  • Banketbakkersroom (53283)
  • Rode vruchten (119756)
  • Chocoladecrumble 
  • Brokjes caramel (126300)
  • Muntblaadjes (115423)
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  1. Snijd een rechthoek (of andere vorm) van de crème brûlée bavaroisstang.
  2. Dresseer op een bord. Prik er een Belgische kletskop in.
  3. Versier met toefjes banketbakkersroom en rode vruchten.
  4. Werk af met chocoladecrumble, brokjes karamel en een muntblaadje.

Tip: Alleen al door de stangen anders te versnijden, breng je elke keer weer iets speciaals op een bord. De mogelijkheden zijn eindeloos. En die creativiteit weten je gasten te smaken.