Ingrediënten
Smash hamburger
Broodje
Gepekelde groenten
Garlic aioli
Wist je dat?
Tips voor de perfecte smeltbaarheid van de Violife-sneetjes
Oven: Violife® sneetje geplaatst op hete burger terwijl op grill. Overgebracht naar oven op 200°C. De kaas smelt in 20 seconden in de oven.
Gestoomd: Violife® sneetje geplaatst op hete burger terwijl op grill. Show-cooking op de grill plaat.
Tip van Bart? Wat water naast de burger met Violife® kletsen, en het geheel laten stomen onder een deksel. Smelt in <1min onder het deksel.
PS: Violife® is een 100% plantaardig alternatief voor kaas, zonder allergenen, zonder bewaarmiddelen en rijk aan vitamine B12.
Overschakelen naar plantaardig = beter voor onze planeet
Gebruik je 230 g Violife en Greenway ipv zuivelkaas en rundsvlees
dan bespaar je 6,93 kg CO²-uitstoot per hamburger
als je 4 smashburgers verkoopt per dag, 1 jaar lang, dan komt dit overeen met:
= 462 dagen een combi-oven aan laten staan
= 353 dagen een grote koelkast draaien
= 1386 dagen een industriële vaatafwas 24u laten draaien
Bereidingswijze
Smash hamburger
Garlic aioli
Burger bun: Grillen
Maak de burger in deze volgorde:
Nog meer plantaardige recepten
Voor je hoofdgerecht:
Voor je dessert:
Ontdek praktische tips en recepten over veggie en vegan koken, zoals:
Inspirerende recepten
Veggie met lage foodcost
Do's en don'ts voor je menu
Hoe vervang je een ei?
Sorry, item "etalage-violife-2023" bestaat niet.
Sorry, item "etalage-flora-2023" bestaat niet.
Sorry, item "etalage-greenway-2023" bestaat niet.