Zet een simpele smaakbom op tafel

Zoek je net dat tikje meer smaak in je gerechten zonder veel extra handelingen? Dan is de eenvoudige maar krachtige Japanse keuken je go-to. Knapperig, spicy en boordevol umami! Met kruiden, sauzen en unieke ingrediënten die verrassen. Ontdek het hier!

Recept-ideeën: vertrouwd menu met een Japanse twist

Met de veelzijdige ingrediënten uit de Japanse keuken fris je jouw menu op in een handomdraai.

  Vervang een lokaal ingrediënt makkelijk met een Japans element of voeg een extra element toe voor meer smaak
  Éen handeling of toevoeging voor gerechten met een fijne twist
  Rijk van smaak én goed voor je foodcost
  Waar je klant graag wat meer voor betaalt

Instant winners voor elk eetmoment

Yakitori

Yakitori

 De beroemde kipdij op een "teppo" (stokje), kort gegrild boven houtskool
 Serveer de Yakitori als snack op je kaart, als voorgerecht met een salade of als side dish met gestoomde rijst en edamame boontjes

Gyoza

Gyoza

 Dumplings voor elke gelegenheid
 De lekkernijen worden gevuld met verse ingrediënten zoals groenten of kip

Bekijk de brochure om meer te weten over gyoza's

Izakaya: eindeloos combineren op elk moment van de dag

Izakaya staat bekend als een traditionele Japanse eet en drinkgelegenheid, vergelijkbaar met een tapasbar. In een informele sfeer kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Barfood

Van tapas op z’n Japans blijven je gasten genieten. Kleine gerechten volgen elkaar in sneltempo op.


Bites

Handen, bestek of eetstokjes in de aanslag: Japans fingerfood om duimen en vingers bij af te likken.


Sharing

Voor ieder wat wils: gesneden, gerolde of gefrituurde kleine Japanse gerechten deel je makkelijk aan tafel.


Clockless dining

Wat dacht je van een Japans wafelgerecht als lunch, met Ichiban Tatsuta, kimchee, ...? Een lekker en luchtig gerecht dat zorgt voor nieuwe energie!


Cocktail

Verras je gast met yuzu, matcha of sake in je klassieke cocktails voor een verrassend aperitief.