Yoghurt crostini met aardappel, tijm en brie
8 stuks hapje
Ingrediënten voor 8 stuks:
- 1 klein Stokbrood (123116)
- 1 teentje Knoflook (119793)
- 1-2 Aardappelen (29910)
- 1 kl Gedroogde tijm (114567)
- 100 g Brie (59999)
- 250 g Pur Natur yoghurt (126099)
- 1 kl 4 seizoenenpeper (104598)
- Peper en zout
- Olijfolie
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Allergenen: Lactose, gluten, zwaveldioxide en sulfieten
Bereidingswijze
- Snijd de aardappelen in plakjes van 0,5cm en leg op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er olijfolie en de gedroogde tijm over. Kruid met peper en zout en zet gedurende 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C, of tot de aardappel krokant gebakken is.
- Snijd het stokbrood in plakjes, leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Wrijf in met het teentje knoflook en sprenkel er olijfolie over. Zet ze bij de aardappelen in de oven, gedurende de laatste 3-5 minuten.
- Breng de yoghurt op smaak met peper en zout.
- Lepel wat yoghurt op de crostini’s. Leg er de nog warme aardappelplakjes op samen met een stukje brie. Strooi de 4 seizoenenpeper over en serveer.
