Maatwerk?  Werkt!

Bij Solucious zijn we er trots op dat we niet alleen klantgericht, maar ook op maat van de klant werken. Zowel inhoudelijk (op basis van je doel en doelgroep), als geografisch (op basis van je locatie in België).

Maak kennis met onze trotse ambassadeurs die elke dag opnieuw aan een betere foodservice werken en hun tevreden klanten.

Maatwerk? Werkt!


Tevreden klanten

Co-founder en managing partner bij Croqino's

"Bij Solucious vind je werkelijk alles voor je keuken, zelfs de schema's die je moet ophangen voor het voedselagentschap! Een leverancier die een goeie service belooft én geeft. De bezorgers zijn altijd zeer vriendelijk en helpen om alle producten op de juiste plaats te zetten."Els de Weyn

Co-founder en managing partner bij Croqino's

Aankoopverantwoordelijke bij Spermalie

"Waarom we voor Solucious kiezen? In de eerste plaats voor de prijs: die is zeer aantrekkelijk. We zijn ook fan van hun huismerk. Vroeger moesten we die producten zelf halen in de winkel, nu laten we ze gewoon mee bezorgen. Het onlinebestelsysteem zit trouwens fantastisch goed in elkaar. Alleen maar voordelen, dus!"

Walter Lanckmans

Aankoopverantwoordelijke bij Spermalie

Vennoot en expert innovatieve marketing bij Duval Union

"Alles wordt digitaal geregeld met factuur en overschrijving. Dus zonder gedoe met bonnetjes en cashgeld. De bezorgers zijn onwaarschijnlijk vriendelijk. Het is gemakkelijk dat ze alles binnenbrengen, netjes gesorteerd in bakken. Echt, ik kan andere ondernemers alleen maar aanraden om met Solucious te werken!"

Carole Lamarque

Vennoot en expert innovatieve marketing bij Duval Union

Verantwoordelijke Kinderdagverblijf Tatien

"Het grote gemak? Dat je alles op één plaats vindt. Eén keer per maand doe ik online een grote bestelling. Dat vlot snel dankzij de gebruiksvriendelijke site. Het order komt altijd correct en tijdig tot bij ons. Nog een voordeel? De chauffeur zet alles af in de kookruimte: zo hoeven we zelf niet met de boodschappen te zeulen."

Maxime Mc Kenzie

Verantwoordelijke Kinderdagverblijf Tatien

Trotse ambassadeurs

Magazijnmedewerker in Bornem

“Na vier jaar vind ik mijn job in het magazijn nog altijd afwisselend en boeiend. Ik leer alle dagen bij. En bekijk mee hoe we het magazijngebeuren nóg vlotter kunnen laten verlopen. Want klanten tevreden maken en houden: daar draait het om.”Kevin Roothans

Magazijnmedewerker in Bornem

Bezorger, HUB Bornem

“Als bezorger beleef ik elke dag een nieuw avontuur. Ik heb de vrijheid om op de baan te zijn en toch voortdurend onder de mensen te komen. Die zijn altijd blij als ik aanbel met hun bestelling. Staat alles op de gewenste plaats? Dan weet ik dat ik alweer een tevreden klant achterlaat. En rij ik vol energie naar het volgende adres!”

Stijn De Coninck

Bezorger, HUB Bornem

Medewerker Sales Support

"Sales Support vormt het kloppende hart van Solucious. Wij ondersteunen onze account­managers én adviseren klanten. Die reageren vaak verrast over de meer­waarde die we bieden. Geven ze een extra blijk van waardering omdat we hen zo goed hielpen? Dan doet dat echt veel deugd."Bruno Soetewey

Medewerker Sales Support