De bijzondere kwaliteit wordt verkregen dankzij een artisanale bereidingsmethode die bestaat uit een opeenvolging van zorgvuldig pekelen, veelvuldig wassen en een rijpingsproces dat drie maanden duurt.
In de professionele keuken kent men de ansjovis goed als garnering of als ingrediënt voor sausen. Het is een rasechte natuurlijke smaakbuster voor vele schotels en bereidingen.
Imperial
Let op bevat
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.
- EAN code: 5410363000015
- Land van oorsprong: BE
- Bewaarcondities: Na opening bewaren bij 4°C uit het blik in een luchtdichte doos en binnen 24u gebruiken.
- Te bestellen per: 1 Stuk
- Kartonhoeveelheid: Karton v. 24 st
Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.
Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.