1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Bouillons - Fonds - Sauzen/
  4. Smaakversterkers/
  5. Teriyaki saus 1L
Teriyaki saus 1L

Teriyaki saus 1L

Merk: Golden Turtle
Artikelnummer: 123967
Volledige verpakking: Karton v. 6 st
Belgische merken


Het merk Golden Turtle staat voor een sterk assortiment van hoogwaardige levensmiddelen uit Azië. Teriyaki is een Japans nationaal gerecht dat bekend staat om zijn zachte vlees of vis. Teriyaki betekent letterlijk vertaald glanzend gegrild en het is werkelijk zo dat het gegrilde vlees een heerlijke glazuurlaag krijgt. Golden Turtle Chef Japanse Teriyakisaus (NL-FR) wordt druppelsgewijs op vlees of vis aangebracht om de spijzen een bijzondere glans te verlenen. Deze saus bevat puur natuurlijke ingrediënten uit de Japanse keuken zoals soja, suiker en azijn en smaakt mild kruidig met een lichte zoete bite. Gebruik Golden Turtle Chef Japanse Teriyakisaus voor gevogelte, rundvlees maar ook voor vis en zeevruchten.

Technische fiche NL:

Download - 08 Mei 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 7,514 / Stuk
€ 7,965 / Stuk
€ 7,439 / Stuk vanaf 6 Stuk
€ 7,885 / Stuk vanaf 6 Stuk
€ 7,439 / liter € 7,885 / liter
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet