1. Home/
  2. Verse voeding/
  3. Kaas/
  4. Verse/platte kaas/
  5. Verse/platte kaas - Grootverpakking/
  6. Roomkaas natuur creamy delight 1,5kg
Roomkaas natuur creamy delight 1,5kg

Roomkaas natuur creamy delight 1,5kg

Merk: Rama
Artikelnummer: 124055
Volledige verpakking: Emmer
Glutenvrij Veggie


RAMA Natuur is een neutrale roomkaas die puur kan worden toegepast. De spread is direct klaar voor gebruik en gemakkelijk smeerbaar op brood, panini's, toast of wraps. Bovendien blijft de spread stabiel met vochtige/ zurige ingrediënten, waardoor het brood knapperig blijft. Gebruik de spread ook als dip, topping of voor het verrijken van salades, soepen en sauzen. Er zijn onbeperkte variatiemogelijkheden door extra ingrediënten toe te voegen. Rama Cream Cheese Natuur is geschikt voor een veggie dieet en is verkrijgbaar in een 1,5KG emmer waar je 30 tot 50 broodjes mee kunt smeren. Nieuw merk Rama (vroeger Hellmann's), onveranderd recept, dezelfde smaak.

Technische fiche NL:

Download - 14 Maart 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 17,509 / Stuk
€ 18,560 / Stuk
€ 11,671 / kg € 12,372 / kg
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet