1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Specerijen - Zout - Suiker - Hulpstoffen/
  4. Specerijen/
  5. Specerijen - pasta/
  6. Wasabi pasta BIO 30g
Wasabi pasta BIO 30g

Wasabi pasta BIO 30g

Merk: Lima
Artikelnummer: 125122
Volledige verpakking: Karton van 12 st


Wasabi pasta bevat 10% echte wasabi en bevat geen verdikkingsmiddelen noch kleurstoffen. Ingrediënt bij uitstek voor dipsauzen, dressings en vegan maki's.

Technische fiche NL:

Download - 10 Maart 2022

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 3,585 / Stuk
€ 3,800 / Stuk
€ 119,500 / kg € 126,670 / kg
Verkocht per 12
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet