1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Desserten & Toebehoren/
  4. Garnituren & toebehoren/
  5. Callets donkere chocolade NXT vegan 55,7% 2,5kg
Callets donkere chocolade NXT vegan 55,7% 2,5kg

Callets donkere chocolade NXT vegan 55,7% 2,5kg

Merk: Barry Callebaut
Artikelnummer: 126197
Volledige verpakking: Karton v. 4 st
Lactosevrij Glutenvrij Vegan


*Het lekkerste en meest romige alternatief voor donkere chocolade
*100% plantaardig, zuivel- en allergeenvrij
*Vrij van kunstmatige toevoegingen, smaak- of kleurstoffen
*Geschikt voor alle toepassingen

Technische fiche NL:

Download - 01 December 2023

Technische fiche NL:

Download - 11 Maart 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

NXT DAIRY FREE DARK

Deze zuivel- en allergeenvrije donkere chocolade Callets van Callebaut hebben een cacaopercentage van 55,7%. De vegan chocoladedruppels zijn geschikt om te smelten en zijn gemaakt van de vertrouwde Callebaut cacao. Met een standaard vloeibaarheid van 3 druppels is dit een van Callebaut's meest allround chocolades. Ideaal als je op zoek bent naar chocolade voor allerlei toepassingen. Van mixen en op smaak brengen tot enroberen, mouleren, coaten en glaceren. Deze chocola is rijk aan cacao met een uitgebalanceerde smaak met zachte fruitige accenten.

 

 

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet