Pannenkoeken kant en klaar IQF (2x20st)2,4kg

Pannenkoeken kant en klaar IQF (2x20st)2,4kg

Merk: Dr.Oetker Professional
Artikelnummer: 127091
Volledige verpakking: Karton


Snelle en gemakkelijke bereiding. Ideaal voor elk dessertbuffet. Individueel diepgevroren (IQF). De Pannenkoeken van Dr. Oetker Professional zijn de perfecte keuze voor horeca professionals. Deze kant-en-klare pannenkoeken hebben een ambachtelijke uitstraling en zijn op veel verschillende manieren te serveren. Voeg pannenkoeken toe aan het (kinder)menu en verras gasten met heerlijke pannenkoeken vol creatieve toppings. Serveer hartige pannenkoeken met kaas en spek of maak zelf vruchtensaus en serveer de pannenkoek met een bolletje ijs. De Dr. Oetker Professional Pannenkoeken worden individueel diepgevroren.

Technische fiche NL:

Download - 28 Maart 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 30,387 / Pak
€ 32,210 / Pak
€ 12,659 / kg € 13,419 / kg
Verkocht per Pak
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet