Trio crispy groentefingers 1kgx6

Trio crispy groentefingers 1kgx6

Merk: Ardo
Artikelnummer: 127448
Volledige verpakking: Karton


Onze kleurrijke en smaakvolle groentefingers kunnen niet ontbreken in jouw keuken. Ontdek de goudgele maïsfingers met maïs, de oranje groentefingers met wortel, butternut en zoete aardappelen en tenslotte de broccolifingers in een verrassend rood korstje, die apart of samen kunnen worden geserveerd. De combinatie van geel, oranje en rood brengt meteen kleur op je tapasplank, je bijgerecht of je hoofdschotel. Serveer ze als alternatief voor frietjes, als topping op een salade of in een wrap. De vegan groentefingers zijn dankzij hun groentevulling en hun superkrokant korstje een favoriet bij jong en oud.

Technische fiche NL:

Download - 25 Januari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 45,724 / Karton
€ 48,467 / Karton
€ 7,618 / kg € 8,075 / kg
Verkocht per Karton
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet