1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Brood/
  4. Mini broodjes/
  5. Mini broodjes - Assortiment/
  6. Sandwino assortiment mini 35gx80
Sandwino assortiment mini 35gx80

Sandwino assortiment mini 35gx80

Merk: Pastridor
Artikelnummer: 128118
Volledige verpakking: Karton


Een selectie van 4 bevroren mini-broodjes bestaande uit een volkoren tarwebroodje met zaden en pitten, een wit tarwebroodje met sesamzaad en lijnzaad als topping, een wit tarwebroodje met havervlokken als topping en een wit tarwebroodje. Enkel te ontdooien voor gebruik.

Technische fiche NL:

Download - 12 Januari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 27,746 / Karton
€ 29,411 / Karton
€ 9,908 / kg € 10,503 / kg
Verkocht per Karton
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet