1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Pasta/
  4. Pasta/
  5. Lasagnebladen voorgekookt 2kg
Lasagnebladen voorgekookt 2kg

Lasagnebladen voorgekookt 2kg

Merk: Smiling Cook
Artikelnummer: 128253
Volledige verpakking: Karton v. 5 st


* 100% al dente gekookt
* Bruikbaar in koude lijn
* 12 lasagnebladen in een zak van 2kg * Afm. 46x25,5cm Niet ontdooien. Neem alleen de vellen die u nodig hebt uit de verpakking en leg de rest meteen terug in de vriezer. Het product is reeds gekookt in water en kan direct worden gebruikt voor de bereiding van lasagne.
Als alternatief kan je de vellen gedurende een paar minuten laten ontdooien voor het bereiden van cannelloni, tagliatelle, pappardelle, etc.

Technische fiche NL:

Download - 12 September 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet