1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Aperitiefhapjes/
  4. Oosterse hapjes/
  5. Kara age crispy chicken bite (30st) 900g
Kara age crispy chicken bite (30st) 900g

Kara age crispy chicken bite (30st) 900g

Merk: Ichiban
Artikelnummer: 128529
Volledige verpakking: Karton van 12 st


Ichiban Snacks zijn ambachtelijke, met de hand bereide producten volgens origineel Japans recept. Deze handgesneden kipstukjes hebben een crunchy panko korst en zijn lichtpittig gekruid.
Krokante kip in een asian ceasar salad of op een poke bowl. Maak een spicy KFC style met kymchee saus en een klontje roomboter waar je de warme kip door mengt.

Technische fiche NL:

Download - 18 Oktober 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet